Nieuws

Hieronder vindt u de nieuwsberichten over de laatste ontwikkelingen op locatie 1 Ranonkelstraat 1 t/m 47 en Anemoonstraat 2 t/m 48.

 

Op 19 april heeft een inloopbijeenkomst plaatsgevonden over de modellen voor deze locatie. Er zijn 2 modellen gemaakt “ontwerp binnendoor” en “ontwerp buitenom”. Hieronder ziet u de modellen met een korte toelichting daarbij.

Woensdag 19 april 2023 van 18.00 tot 19.30 uur in het Floraliapark in Oosterheide, Beneluxweg 63 in Oosterhout.

Gezien de complexiteit van de diverse milieuaspecten en wet en regelgeving heeft de ontwikkeling van deze locatie vertraging opgelopen.

Momenteel lopen er nog diverse onderzoeken naar allerlei milieuaspecten.

In september bespraken we in een tent een aantal onderwerpen voor de nieuwe ontwikkeling van deze locatie. Samen met de gemeente en onderzoeksbureaus inventariseren we de aandachtspunten...

Op het grasveld voor de flats stond een tent. Hier ontvingen we de belangstellenden. Het was een geslaagde avond waar de bewoners aanvankelijk sceptisch waren. Gedurende de avond werden ze steeds enthousiaster over de aanpak.

De voorbereidingen voor de eerste bijeenkomst met bewoners is in volle gang. We maken van uw wijk een maquette zodat we het gesprek met u zo gemakkelijk mogelijk maken. 

Aanmelden nieuwsbrief

oosterheide
2691