Nieuws

Hieronder vindt u de nieuwsberichten over de laatste ontwikkelingen op locatie 1 Ranonkelstraat 1 t/m 47 en Anemoonstraat 2 t/m 48.

 

goedbezochte bijeenkomst plaatsgevonden over locatie 1 en 2.

Op 21 maart heeft een goedbezochte bijeenkomst plaatsgevonden over locatie 1 en 2. Thuisvester heeft op die avond de omgeving bijgepraat... De presentatie kunt u bekijken op de site.

Uitnodiging meedenksessie locatie 1 en 2, donderdag 21 maart 2024

Eerder nodigden we bewoners van zowel locatie 1 als 2 uit voor een bijeenkomst. We haalden daar jouw wensen en ideeën op over de gebouwen, spelen, ontmoeten, veiligheid, groen, verkeer en parkeren. Met deze input zijn de ontwerpers verder...

Samen meedenken en onderzoeken

Thuisvester gaat samen met de gemeente een deel van de woningen en de buitenruimten vernieuwen in Oosterheide. We vragen bewoners en omwonenden mee te denken en op de plannen reageren.

De twee modellen “ontwerp binnendoor” en “ontwerp buitenom” staan online!

Op 19 april heeft een inloopbijeenkomst plaatsgevonden over de modellen voor deze locatie. Er zijn 2 modellen gemaakt “ontwerp binnendoor” en “ontwerp buitenom”. Hieronder ziet u de modellen met een korte toelichting daarbij.

Uitnodiging 2e participatiesessie locatie 1

Woensdag 19 april 2023 van 18.00 tot 19.30 uur in het Floraliapark in Oosterheide, Beneluxweg 63 in Oosterhout.

Ontwikkeling van deze locatie hebben vertraging opgelopen

Gezien de complexiteit van de diverse milieuaspecten en wet en regelgeving heeft de ontwikkeling van deze locatie vertraging opgelopen.

Voortgang nieuwe woningen bouwen en de buitenruimte vernieuwen Ranonkelstraat 1 t/m 47 en Anemoonstraat 2 t/m 48

Momenteel lopen er nog diverse onderzoeken naar allerlei milieuaspecten.

We verwachten in maart 2022 bij u in de buurt de 1e ontwerpen te kunnen laten zien.

In september bespraken we in een tent een aantal onderwerpen voor de nieuwe ontwikkeling van deze locatie. Samen met de gemeente en onderzoeksbureaus inventariseren we de aandachtspunten...

Oosterheide denkt mee over vernieuwing

Op het grasveld voor de flats stond een tent. Hier ontvingen we de belangstellenden. Het was een geslaagde avond waar de bewoners aanvankelijk sceptisch waren. Gedurende de avond werden ze steeds enthousiaster over de aanpak.

Graag horen we uw ideeën!

De voorbereidingen voor de eerste bijeenkomst met bewoners is in volle gang. We maken van uw wijk een maquette zodat we het gesprek met u zo gemakkelijk mogelijk maken. 

Aanmelden nieuwsbrief

oosterheide
2691