Spelen, ontmoeten en veiligheid

poster-oosterheide-e...Let op! U bekijkt een oude pagina over dit ontwerp. Het heeft geen zin meer hierop te reageren.

Lijkt u het iets om de buitenruimte samen te gaan gebruiken en te beheren, bijvoorbeeld als (moes-)tuin, of pluktuin. Of kan dat beter ergens anders?

Momenteel is er niet veel aan voorzieningen voor spelen en ontmoeten behalve een veldje. Vindt u dat wel prima? Of zijn er bepaalde wensen op deze locatie? Waar denkt u aan?

Is er ruimte voor de jeugd nodig, om uw hond uit te laten? Of kan dat beter ergens anders?

Er moeten goede prullenbakken komen of gooien ze het er toch naast? Het is beter dat iedereen zijn spullen weer meeneemt en thuis weggegooid?

De verlichting in de buurt is nu wel prima. Dat moeten we zo houden?

 

|

Commentaar

  • Mee eens Maria ik sluit me hier helemaal bij aan!De verkeersVeiligheid mag zeker wel wat extra aandacht. Wordt vaak hard gereden bij de speeltuin van en naar de hoge flat rozenstraat. De speeltuin mag wel wat uitgebreid worden met ook wat meer uitdaging. Prullenbakken en bankjes zijn zeker welkom nu staat enkel een bij de speeltuin.
    9-10-2021 11:39:07 Reageer
  • Moestuin zie ik in deze buurt niet als een succesverhaal. Samen spelen en sporten wel, dat verbindt. Dus meer speelplaats, meer bankjes voor de ouders, ook sport-rekken voor jongeren, voetbaldoeltjes en evt skaten, apart hondenspeeltuin is een groot succes op andere plaatsen, dus doen! Heel gezellig.
    4-10-2021 2:27:33 Reageer

Geef commentaar

* Verplichte velden
oosterheide
2691